VABILO NA 3. STROKOVNO EKSKURZIJO DRUŠTVA RADIOLOŠKIH INŽENIRJEV V GENOVO, ITALIJA.

Obveščamo vas, da strokovna ekskurzija CT/MR sekcije – obisk tovarne podjetja Esaote v Genovi – odpade, zaradi premajhnega števila prijavljenih.

Pozdravljeni,

Sekcija za CT/MR, Društva radioloških inženirjev, organizira 3. strokovno ekskurzijo. Tokrat si bomo ogledali podjetje Esaote v mestu Genova, Italija. Predstavljam vam predviden program ekskurzije.

PRIJAVA NA EKSKURZIJO (KLIKNI TUKAJ)

Datum: 25.10.2018 do 27.10.2018

Program:

Prvi dan: odhod iz Ljubljane v četrtek dopoldan in dnevna vožnja do mesta Genova v Italiji. Predviden prihod okoli 18. ure. Namestitev v hotelu (predvidoma v centru Genove) in nočitev.

Drugi dan: ogled podjetja Esaote.
Strokovni program: (KLIKNI TUKAJ)

Tretji dan: po poznem zajtrku se odpravimo proti Ljubljani. Predviden prihod v večernih urah.

Po trenutni ponudbi, ki jo imamo je cena, ki vključuje dve nočitvi z zajtrkom, vse oglede, prevoze in organizacijo, ob najmanj 45 prijavljenih udeležencih 175€ oz. 184€ pri 40 udeležencih. Doplačilo za enoposteljno sobo je 60€. Ponudba še ni končna.

Na zadnjem sestanku DRI, je bil sprejet sklep, da bo društvo krilo stroške avtobusnega prevoza, kar pomeni, da bo končna cena za člane DRI manjša. Končna cena bo znana kasneje in je odvisna od števila prijavljenih.

Za začetek moramo čimprej (do 7.9.2018) zbrati informativne prijave, da vidimo koliko ljudi je zainteresiranih. Gre za zahtevo hotela, kjer je narejena rezervacija. Zato prosim, da izpolnite obrazec in informacijo o ekskurziji posredujete tudi svojim kolegom, ki mogoče niso dobili maila.

Obveščamo vas, da strokovna ekskurzija CT/MR sekcije – obisk tovarne podjetja Esaote v Genovi – odpade, zaradi premajhnega števila prijavljenih.

Število udeležencev bo omejeno na en avtobus (največ 45). Informacije za plačilo akontacije in celotno plačilo bomo poslali kasneje, ko bo znana približna udeležba. Vabljeni vsi člani DRI.

Vabljeni!

Dejan Hribar