Spoštovane kolegice in kolegi!

Zaradi širjenja okužbe z virusom SARS-COVID 19 in sprejetih ukrepov s strani Vlade Republike Slovenije, vas obveščamo da bo 5. kongres DRI, ki namesto 22. in 23. maja 2020, prestavljen na termin 27. in 28. november 2020, v  Rimskih Termah.

Vabimo vas, da se nam  pridružite na izpopolnjevanju in druženju v okviru tradicionalne izvedbe kongresa DRI. Meseca novembra bomo izvedli kongres skupaj z redno letno skupščino društva.

Za vse prijavitelje, kateri ste izvedli prijavo preko spletne strani DRI in že uredili nastanitvene rezervacije v Rimskih Termah, smo uredili, da se za nastanitvene rezervacije samodejno izvede “rebook”.

V kolikor ne želite prenaročila nastanitve na nov termin kongresa, vas prosimo, da to sporočite na info@rimske-terme.si.

Za vse nevšečnosti, katere so nastale zaradi prestavitve kongresa, se vam iskreno opravičujemo in se veselimo izvedbe kongresa v mesecu novembru, kjer bomo skupaj s kongresom izvedlu tudi redno letno skupščino Društva radioloških inženirev Slovenije.


 

To leto bodo udeleženci lahko aktivno sodelovali na naslednje načine:

–    s predstavitvijo primera iz prakse,
–    s predstavitvijo posterja,
–    s strokovnim predavanjem,
–    z znanstvenim predavanjem.

 

Predviden program 5. kongresa DRIPRENOS PROGRAMA Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa, zaradi objektivnih okoliščin.

 

En predavatelj na predavanje je oproščen plačila kotizacije. V primeru prevelikega števila prispelih prispevkov si organizator pridružuje pravico do izbora predavanj in posterjev, ki se bodo aktivno predstavila na kongresu.

 

Povzetke člankov predavanj in posterjev pošljite na e-pošti naslov: kongresdri@gmail.com, in sicer najkasneje do 4.11.2019.

 

Navodila avtorjem za pripravo predavanj, posterjev in navodila za izdelavo filma so prenovljena in objavljena na spletni strani DRIPRENOS NAVODIL.
Uradni jezik kongresa: slovenščina ali angleščina

 

KOTIZACIJA:
1.    kotizacija: do 15.3.2020 za člane DRI 50€ (nečlani 170€)
2.    kotizacija: 16.3.2020 do 20.4.2020 za člane DRI 160€ (nečlani 280€)
3.    kotizacija: 21.4.2020 do 21.5.2020 za člane DRI 320€ (nečlani 440€)

Postopek in priprave na uradno prijavo na kongres so v pripravi.

*V ceno so všteti DDV, seminarsko gradivo, pogostitve med predavanji, večerja ter kosilo.
Prenočišče za čas udeležbe na kongresu si uredite sami, za cenejšo ceno je potrebno pri rezervaciji v Rimskih Termah samo navesti, da ste udeleženec kongresa.
Za vsa vprašanja glede organizacije, nas lahko kontaktirate na info@radioloski-inzenirji.si  
Organizacijski odbor DRI.